Effektiv og variert trening for alle

Level Sportssenter hjelper deg til en mer aktiv hverdag!

Våre gruppetimer

Gå til vår online booking

Egentrening

Alle våre saler er åpen for egentrening utenom våre gruppetimer.

Styrkesal

Skal du trene styrke? Level Sportssenter har et eget område for styrketrening og individuell trening. I styrkesalen har vi alle typer apparater, treningsmaskiner og manualer til å trene alle muskelgrupper i kroppen.

Boksesal

Like ved styrkesal finner du vår boksesal. Her har vi alt fra kettlebells og boksesekk til frivekter og pull up rigg. Alt du trenger for egentrening.

Gymsalen

Salen er ledig for egentrening, med unntak av de gangene vi holder gruppetimer. Her kan du spille fotball, basketball, landhockey, trene med rokkeringer, eller hva du måtte ønske. Det er også mulighet for å reservere salen dersom dere er en gruppe på minimum 6 personer som ønsker å bruke den sammen. Vi oppfordrer dere til å snakke sammen slik at flere kan spille samtidig og møtes til en uhøytidelig treningsøkt!

Gymsalen finnes på 2. etasje

Functional Fitness Box

Inngang via gymsalen – 2. etasje. 

Dette rommet er bygd opp som en Crossfit-box, dvs. åpen gulvflate med en 7 meter rigg langs den ene veggen. Her blir det kjørt en del timer men rommet er også åpent for egentrening.

Leie av sal

Alle saler kan bookes/leies ut til grupper.

Pris

Leie sal uten instruktør kr. 450,- | Leie sal med instruktør kr. 600,- . Har du spørsmål om leie av sal? Send oss en melding eller kom innom for en prat!

Våre instruktører

Et team med lidenskap for treningsglede

Sammen blir vi sterke

Level Sportssenter på Frosta har et unikt team av erfarne instruktører som er her for å veilede deg mot dine treningsmål. Møt våre instruktører.

Erlend

Erlend

PT og Sportsfit

Ove

Ove

SportFit

Ida

Ida

HiiT/Kettlebells

Vibeke

Vibeke

Dagtrening

Kristin

Kristin

KB45

Kristin

Monika

Dagtrening

Liz Marie

liz marie

Sirkel

Sonja

Sonja

Dagtrening