Effektiv og variert trening for alle

Level Sportssenter hjelper deg til en mer aktiv hverdag!

Våre gruppetimer

Gå til vår online booking

Egentrening

Alle våre saler er åpen for egentrening utenom våre gruppetimer.

Styrkesal

Skal du trene styrke? Level Sportssenter har et eget område for styrketrening og individuell trening. I styrkesalen har vi alle typer apparater, treningsmaskiner og manualer til å trene alle muskelgrupper i kroppen.

Boksesal

Like ved styrkesal finner du vår boksesal. Her har vi alt fra kettlebells og boksesekk til frivekter og pull up rigg. Alt du trenger for egentrening.

Gymsalen

Salen er ledig for egentrening, med unntak av de gangene vi holder gruppetimer. Her kan du spille fotball, basketball, landhockey, trene med rokkeringer, eller hva du måtte ønske. Det er også mulighet for å reservere salen dersom dere er en gruppe på minimum 6 personer som ønsker å bruke den sammen. Vi oppfordrer dere til å snakke sammen slik at flere kan spille samtidig og møtes til en uhøytidelig treningsøkt!

Gymsalen finnes på 2. etasje

Squash

Inngang via gymsalen – 2. etasje. Ta deg en runde Squash hos Level Sportssenter!

Squash er et over 100 år gammelt racketspill som utøves av millioner over hele kloden. Det er en sport som er veldig lett å lære og det passer for alle aldersgrupper. Etter en halv time med squash har du løpt, gått, strukket, tøyd og bøyd deg et sted mellom 3 og 10 km! 
Vår squashbane er ledig for booking av timer til egentrening.

Leie av sal

Alle saler kan bookes/leies ut til grupper.

Pris

Leie sal uten instruktør kr. 450,- | Leie sal med instruktør kr. 600,- . Har du spørsmål om leie av sal? Send oss en melding eller kom innom for en prat!

Våre instruktører

Et team med lidenskap for treningsglede

Sammen blir vi sterke

Level Sportssenter på Frosta har et unikt team av erfarne instruktører som er her for å veilede deg mot dine treningsmål. Møt våre instruktører.

Erlend

Erlend

PT og Sportsfit

Ove

Ove

SportFit

Ida

Ida

HiiT/Kettlebells og Mor og barn

Vibeke

Vibeke

Dagtrening

Kristin

Kristin

KB45

Monika

Monika

Dagtime og Spinning

Isabelle

Zumba