Ditt lokale treningssenter på Frosta

Et variert treningstilbud som inspirerer til trening, trivsel og livsglede

Ønsker du å benytte deg av drop-in eller uke-pass så trykk på knappene her!

 

Level sportssenter

Level Sportssenter er et fullskala treningssenter som ligger i naturskjønne omgivelser på Frosta. Vi tilbyr det meste innen styrke, kondisjon, gruppetimer og PT-tjenester. Vi har som mål å være et senter hvor alle kan føle seg vel, uansett fasong, alder og treningserfaring.

Se vår timeplan

Invester i deg selv

Du som kommer hit ønsker å investere i deg selv gjennom trening og fysisk aktivitet. Målene vil være ulike for hver enkelt. Det kan være ønske om å oppnå en sterkere kropp, gå opp eller ned i vekt, få mer energi, eller styrke hjertet og kondisjon. Sammen med våre instruktører ønsker vi å hjelpe deg å nå de målene du har satt deg.

All trening er god trening – Uansett fasong, form eller hyppighet.

Treningstilbud

Hos Level Sportssenter kan du velge mellom flere treningsformer og gruppetimer. Vi er et team med faglig dyktige instruktører som alle er her for å veilede og motivere deg til å nå dine treningsmål.

Vårt treningstilbud

Medlemskap

Kom i gang med din trening i dag! Level Sportssenter tilbyr fleksible medlemskap tilpasset dine behov, både med og uten bindingstid. Bli medlem i dag og få tilgang til moderne treningsfasiliteter, spennende gruppetimer og personlig treningsveiledning.

Våre medlemskap

Timeplan

Liker du å trene sammen med andre? Vi tilbyr gruppetimer for både nybegynnere og de mer erfarne mosjonistene. Meld deg på en eller flere av våre ukentlige gruppetimer. Her kan du se timeplan og melde deg på via vår online booking

Book time